Workshops

Opleiding Beeldcoaching.
Tweejarige opleiding tot Beeldcoach.     Stg. Opleiders Collectief Beeldcaching gecertificeerd. Na deze twee jarige opleiding bent u in staat met videobeelden veranderprocessen te coachen rond cliënten. Download Opleidingsbrochure

Masterclass Beeldcoaching.
Voor ervaren Beeldcoaches, en gedragskundigen.
Interesse? Mail: info@bartfaber.nl

Inspiratiebijeenkomst Beeldcoaching.
Samen met het team of kernteam een dagdeel nieuwe ideeën en inzichten krijgen over bepaalde cliënten. Nieuwe ideeën die inspireren en tegelijk de onderlinge samenwerking versterken. Interesse? Mail: info@bartfaber.nl

Jaarlijks weekend op Terschelling: Wad bezielt je…? Weekend van 23-25 maart 2018
Een prachtig weekend met opstellingswerk op één van de mooiste plekjes van Terschelling; de Volkshogeschool verscholen in het duinrijke bos van Hoorn, vlak bij zee.Intens persoonlijk werk met fysieke beweging, systemische oefeningen en vooral opstellingenwerk naar aanleiding van een persoonlijke vraag. Een weekend waarin deelnemers afwisselend representant zijn, een eigen thema opgesteld zien of toeschouwer zijn.

Ervaring met opstellingen of ander systemisch werk is niet vereist. Aan het begin van het weekend maken we een inventarisatie van de persoonlijke vragen en wie eventueel “een stap wil maken”

Als nodig nemen we van tevoren even persoonlijk contact op. Voor meer informatie zie www.trilemma.nl, onder het kopje persoonlijk. Heeft u vragen aan ons, neem dan gerust contact op of schrijft u zich in via de site.

Vriendelijke groet,
Bart en John

mail: info@bartfaber.nl

Artikel: ‘Loslaten van Beelden’ Geschreven voor het boek: Beeldcoaching, zet in beweging. Download artikel ‘Loslaten van beelden’.

 

 

 

Leveringsvoorwaarden Bart Faber Mens & Systeem