Coaching

Jezelf de ruimte gunnen te vinden wat je zoekt, is misschien wel het grootste cadeau.

Coaching voor particulieren en professionals

Coaching is de kans om voor jezelf te ontdekken wat er anders kan. Omdat je voelt dat het anders kan, maar je weet nog niet precies hoe. We staan allemaal in een doorlopend proces van verandering. En er zijn momenten dat je een stop moet maken om te onderzoeken, waarom het gaat zoals het gaat. Onderzoeken wat je werkelijk wilt en hoe je dat kunt bereiken.

 

Sinds de start van mijn praktijk in 1995 heb ik zeer verschillende mensen ontmoet die om coaching vroegen. Particulieren zoals bijvoorbeeld ouders, kinderen, volwassenen, individueel en partners. Maar ook voor professionals in bijvoorbeeld de zorg en het speciaal onderwijs geef ik persoonlijke coaching. Zoals voor begeleiders, managers, gedragskundigen en directeuren.

Het bijzondere is steeds weer dat er contact ontstaat van herkenning en ontwikkeling tijdens een coachingstraject. Dat er oplossingen uitkomen die vooraf niet te voorspellen waren. We zijn allemaal in beweging en we zoeken allemaal van tijd tot tijd naar antwoorden op vragen waar we niet voldoende uitkomen. Samen vinden van antwoorden is elke keer weer een bijzondere ervaring.

 

Voorbeelden van coach trajecten: persoonlijke verdieping, werkverdieping m.n. gedragskundigen en managers, ouders met opvoedingsvragen, ondersteuning bij psychische problematiek of handicap.

Vragen over coaching? Neem dan contact op of stuur een e-mail naar info@bartfaber.nl.

Coach Leiden Bart Faber
Bart Faber Systeemtherapeut Coach Trainer
Praktisch: Persoonlijke coaching
Data: Alle dagen van de week. Naar eigen wens voor dag in te vullen.
Doelgroep: Particulier of professional
Locatie: Leiden of op locatie
Kosten: 85,- euro p/u (particulier), 100,- tot 125,- via bedrijf  (afhankelijk van vraag en functie)