Contactgroep Alledaags geluk

Kijk ik om mij heen sta ik midden in mijn leven. (Loesje)

Contactgroep ‘Alledaags geluk’ – Waalwijk

De contactgroep in Waalwijk is ontstaan in de samenwerking met Marjo Dorrestijn. 

Een dag voor jezelf. Een dag waarop je stil staat bij de dingen waar je tegen aanloopt door gezin, familie, kinderen, werk of wat dan ook in je leven. Al die dingen die je opslokken, leegzuigen en langzamerhand het plezier wegnemen van wat en wie je werkelijk wilt zijn. Een dag dus die je terugbrengt bij Alledaags geluk!

De contactgroep Alledaags geluk is bedoeld om regelmatig te delen wat je bezighoudt. Dat alleen al helpt om uit de gekte van alledag te stappen waar je uiteindelijk op leeg loopt.  Het levert ook op dat je merkt dat jouw thema’s bij iedereen op een andere manier spelen. En het geeft de kans om die thema’s te onderzoeken en op te lossen.

 

Dat begint met je uitspreken op een plek met mensen die bereid zijn echt te luisteren. Mensen die geen oordeel hebben over elkaar.  Vanuit verschillende invalshoeken kijken we vervolgens hoe je er anders naar kunt kijken, zodat je uit dezelfde cirkel van gedoe kunt stappen. De contactgroep komt tweemaandelijks bij elkaar, gedurende 6 keer. Elke dag staat een thema centraal, waardoor je ook zicht krijgt op hoe dat nou werkt ‘Alledaags geluk’.

Deze verdiepingsgroep is bedoeld voor iedereen die bereid is open te zijn over zichzelf en weet dat in deze thema’s het inzicht en de verdieping te vinden is die je zoekt voor alledaags geluk.

Liever individueel persoonlijke coaching rondom het thema ‘Alledaags geluk’? Dat kan ook.

Neem in beide gevallen contact op of stuur een e-mail naar info@bartfaber.nl.

Bart Faber Systeemtherapeut Coach Trainer