Therapie

Ieder mens is kwetsbaar. Niemand uitgesloten.

Therapie voor particulieren

Soms staat je eigen kwetsbaarheid je zo in de weg dat het je blokkeert. Die blokkade opheffen doe je door het aandacht te geven. Wat speelt er werkelijk? Welke thema’s uit het verleden zijn nu nog een belemmering? Welke angsten heb je? En hoe kom je weer in balans?

 

Van oorsprong ben ik opgeleid als psychomotorische therapeut. Door persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen te volgen wordt ik nu voornamelijk ingezet als systeemtherapeut. Voor mezelf maakt de naam niet zoveel uit. Therapeut staat voor mij vooral voor de oude betekenis van het woord therapeut als ‘medestrijder’. Iemand die met je optrekt om samen antwoorden te vinden.

 

Ik gebruik veel verschillende invalshoeken afhankelijk van de vraag en de persoon. Oplossingsgerichte gesprekken, familieopstellingen en ander systemisch opstellingswerk, beeld coachende technieken, lichaamsgericht en bewegingsgericht werk. In de kern gaat het om het vinden van oude beelden en overtuigingen die je belemmeren in je vrijheid en levensplezier. Men zegt dat mijn rust en inlevend vermogen de kracht is in het vinden van oplossingen.

Interesse of vragen? Neem dan contact op of stuur een e-mail naar info@bartfaber.nl.

Bart Faber Systeemtherapeut Coach Trainer
Praktisch: Therapie
Data: Alle dagen van de week. Naar eigen wens voor dag in te vullen.
Doelgroep: Particulier of professional
Locatie: Leiden
Kosten: 100,- euro p/u (particulier) 125,- via bedrijf.  (Aangepaste tarieven mogelijk)
Begeleider: Bart Faber
Parkeren: Parkeren mogelijk in de straat
 OV: Goed te bereiken